maandag 15 oktober 2012

Parel in Kijk Zaans

Ken je het nieuwe boek Kijk Zaans al, waarin de leukste, mooiste en meest verrassende bedrijven, organisaties en plekken van de Zaanstreek - de parels van Zaanstad - zijn weergegeven? Kijk Zaans is sinds vandaag te koop in allerlei Zaanse winkels. heerlijke handel staat op pagina 185!

Van links naar rechts: Winkel van Moheerlijke handelKookaandeZaanGoed in StijlMarja Schilt

Een paar maanden geleden tipte ik Goed in Stijl als Zaanse parel voor de site Kijk Zaans. Mijn omschrijving was zo leuk, vond Sarah Vermoolen de initiator en producent van Kijk Zaans, dat ze van haar oorspronkelijk plan om alleen 'parels' die in het boek zouden komen, afweek en Goed in Stijl op de site zette. Ik vertelde haar dat er nog meer leuke bedrijfjes in de Honigfabriek zaten en een paar weken later kwam ze kijken. Aangenaam verrast door wat we haar lieten zien besloot Sarah dat we niet alleen als parel op de site zouden komen maar ook een plek in het boek kregen onder de kop Honigfabriek. En daar staan we dan!

De Winkel van Mo* maakt zachte, leuke, lieve én stoere kinderknuffels en handige producten zoals een speenknuffel en een flessenzekeraar. Bij Kook aan de Zaan doe je de meest inspirerende kookworkshops, prive-diners en zakelijke bijeenkomsten. heerlijke handel maakt van gebruikte materialen, mooie bruikbare designproducten. Goed in Stijl tovert oude meubels om tot zeer gewilde woonitems en Marja Schilt maakt eigenzinnige sierraden en leert je tijdens haar workshops hoe je dat ook zelf kunt doen.

De Winkel van Mo is inmiddels Harry Me geworden, gevestigd in Engeland. Maar online bestellingen komen gewoon naar Nederland!


1 opmerking: