vrijdag 3 februari 2012

Maak een design-etagère in je eigen stijl

Etagères zijn hot! Niet zo gek want ze staan niet alleen leuk op je dressoir of side tabel, ze zijn ook reuze handig in de keuken gevuld met groenten en fruit. Je bespaart er dus ook nog eens ruimte mee!

Jouw smaak telt!

Vind je al die etagères niet leuk genoeg voor je eigen huis? Maak er dan één in je eigen stijl! Kies de kleuren die jij mooi vindt en de vormen die passen bij jouw huis. Hou je van een beetje gek? Of juist van klassiek? Puzzel met borden, schalen en tussenstukjes tot je jouw persoonlijke kunstwerk hebt samengesteld.
Tijdens de workshop lijm je alles in fases  in elkaar. Thuis laat je de lijm nog 24 uur uitharden en je pronkstuk is klaar!

Ook eigen materiaal is welkom

Tijdens de workshop Plates creëer je in je eigen stijl een etagère van verschillende schalen, borden en tussenstukjes. Je kunt het zo mooi of zo gek maken als je wilt. Gebruik de materialen van heerlijke handel of neem je eigen favoriete bord(en) mee. Het kan heel mooi zijn om een erfstuk dat in de kast staat te verstoffen een ere-plaats te geven in je etagère.

Werken en smullen

Het lijmen van een etagère is een precies werkje dat in delen wordt uitgevoerd. Tussendoor is er tijd voor koffie of thee en een lekker taartje.

Praktische informatie

De workshop Plates kost € 35,- per persoon. Dit is inclusief materiaal, koffie, thee en taart.

Meld je aan bij heerlijke handel voor de workshop Plates via plates@heerlijke handel. Voor meer informatie over heerlijke handel volg deze link: www.heerlijkehandel.nl.

Bij Studio KADZ in Koog aan de Zaan

Studio KADZ is een ruime, industriële studio in de oude Honigfabriek met uitzicht op de Zaan. Je werkt aan grote houten tafels in groepjes van 4 of 6. Benieuwd naar de locatie? Op de site van Studio KADZ vind je meer foto's. heerlijke handel is een van de eigenaren van Studio KADZ.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten